joi, 18 decembrie 2008

If you don't ask the right questions, all the answers seem wrong


Deci asa :)
.. parca ma simt mai implinita, stiind ca finally am ceva doar al meu :) ceva ce nu ramane inchis in mine.. cu care ma voi putea exterioriza vrand, nevrand .. nu sunt o fire inchisa in sine, doar ca este din ce in ce mai greu sa dovedesti ceva, sa fii deschis cand vine vorba de ceva anume .. am un blog, de fapt incerc sa am un blog.. voi incerca.. in fond pe cine poate deranja, ca eu imi scriu ideile, nascocite de prin anumite locuri ale mintii mele .. niciodata nu am resuit sa mentin ceva de care cu adevarat imi pasa, poate din cauza lucrurilor mici, ce tin mereu sa strice o parte din ceva mai mare.. dar asta nu e neaparat o scuza .. mereu imi gasesc scuze.. oare cand voi reusi sa spun ca este doar vina mea??ca doar eu sunt cea care strica, si nu micile imperfectiuni ce deranjeaza pe oricine?nu cred ca am reusit vreodata sa recunosc ca am gresit, si daca am recunoscut catusi de putin, tot gaseam ceva cu care sa scot la iveala ca nu a fost numai vina mea .. sunt momente cand pierd controlul si asupra putinului pe care il am .. dar cred ca pana si aceastea pot fi evitate, sau macar ocolite..
nu este cea mai frumoasa zi din viata, mea nici pe departe .. si poate tocmai asta m-a facut sa incep sa scriu .. imi place sa scriu, imi place la nebunie, dar trebuie sa recunosc, ca imi cam este frica .. de cine?de ce?nu stiu .. este pur si simplu o frica care vine din interior, poate din cauza careia nu reusesc sa depasesc anumite limite.. sunt genul de persoana care are rozul perfect in fata, si mereu incearca sa gaseasca nuanta mai vanata a acestui roz perfect .. asta sunt, asa am crescut cu idei nevinovate, cu intrebari fara nici un raspuns ..
Cand o persoana simte ca iubeste.. .. si are toate motivele sa se bucure de fericirea pe care o are langa el.. de ce cauta neaparat motive, pt a detine o tenta neagra a intregii povesti?.. de ce nu poate omul fi pur si simplu fericit.. ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu